山东大学论坛|起跑线

注册[30秒完成]
搜索

[资料分享] 各大高校考研资料

不知道大家考试资料咋准备的
给各位发个福利
咱们学校就有小马文库共享自助打印机
﹟现在注册即可免费打印﹟
小马文库内各种考试资料充足:考研、公务员、四六级、教师证、公务员等
在线支付直接打印出来,方便快捷
现在关注“小马文库”公众号注册即可免费打印20页
原标题:微博热搜停咗,呢几日明星乜都敢讲好刺激! 不知不觉 我哋已经来到咗 热搜停止嘅倒数第二日 你对呢件事 有咩睇法同感受? 地藏经 有d网友觉得好 唔使每日见到 d乱七八糟嘅嘢 如果可以一直停就好啦   另外部分网友  就觉得热搜无咗 上网都唔知做乜好 真係好无聊   你觉得点?  部分明星好似 就觉得几爽 因为一如观音佢哋终于可以 想发咩就发咩 唔使下下上热搜! d明星究竟呢几日有几放得开? 等我哋一起来睇下 ↓ 《乘风破浪的姐姐》入面  丁当因为唱得好被打低分   趁无热搜 直接@杜华 出来对质 成为持莲观音节目中撕杜华嘅第一个  怼人可能係明星 喺无热搜期间 做得最爽嘅事 叶璇就直接发文  怒怼工作人员 直接@埋佢哋本尊出来添  根据佢评论回复 应该係有工作人员不作为  时代少年团嘅呢位 就直摩利支天菩萨 接发博怼私生  佟丽娅个件事  我哋寻日有讲过 佢发嘅解释微博  语气其实都几串 特别係配图  热依扎都好刚 自己出来澄清绯闻  而且今日继续 发埋截图证据  直接怼  因为有人话佢自己加戏   般若菩萨  虽然热搜停咗  但其实娱乐圈嘅瓜 都非常之多 R1SE发咗新歌  但係有粉丝质疑周震南部分 分词卡秒、镜头又少  周震南直播回摩耶夫人应话自己无委屈 但係仲係好多人有意见  于是佢直接发微博 话“觉得作品唔好请出门右转”  仲係微博评论度 反复解释成件事  组合嘅另一位成员  夏之光都直接发微博 讲白伞盖佛顶咗自己嘅睇法  郑爽都好忙  亲自上阵  撕前商务团队  总之大家遇到咩事都 自己走出来发微博回应 唔使好似有热搜嘅时候 咁谨慎发言  睇来无热搜 个个都好放得开wor?地藏经 咁过两日热搜翻来  係咪又安静翻? 唔单止热搜停咗 微博仲有新规定 係要关注博主七日以上 先可以评论对方 呢个规矩 大家又觉得点? 资料来源:微博 编辑:zhangxiaoli 伽蓝菩萨 *文中图片如涉及侵权请联系,立即删除 ▼ ▼